Ο Μίκης Θεοδωράκης στις φανέλες του ΑΜΕΣ Νηρέα

Ο Μίκης Θεοδωράκης στις φανέλες του ΑΜΕΣ Νηρέα

Σε μία σπουδαία κίνηση που επιβεβαιώνει στο απόλυτο τον τίτλο «Εκπολιτιστικός» εκτός από «Αθλητικός» προχώρησε ο ΑΜΕΣ Νηρέας, που πλέον στις φανέλες του θα εικονίζεται η μορφή του μεγάλου Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη. Η σχετική ανακοίνωση: «Με τον ΜΙΚΗ στη φανέλα… Το «Έψιλον» στο ΑΜΕΣ σημαίνει Εκπολιτιστικός και δεν αρκεί να το δηλώνει ένας σύλλογος αλλά

Σε μία σπουδαία κίνηση που επιβεβαιώνει στο απόλυτο τον τίτλο «Εκπολιτιστικός» εκτός από «Αθλητικός» προχώρησε ο ΑΜΕΣ Νηρέας, που πλέον στις φανέλες του θα εικονίζεται η μορφή του μεγάλου Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Με τον ΜΙΚΗ στη φανέλα… Το «Έψιλον» στο ΑΜΕΣ σημαίνει Εκπολιτιστικός και δεν αρκεί να το δηλώνει ένας σύλλογος αλλά οφείλει και να το κάνει πράξη!

Ο ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΡΟΥ, σύλλογος με πλούσιο πολιτιστικό υπόβαθρο, τιμά τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη βάζοντας την προσωπογραφία του στην πλάτη της φανέλας όλων των τμημάτων υποδομής, μαζί με τη φράση του «Το ποδόσφαιρο είναι βάση για μια κοινωνία!»

Είναι μία ελκυστική αφορμή για να μιλήσουμε στα νέα παιδιά για τον βίο του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και για το πώς ο μεγάλος αυτός Έλληνας άνοιξε δρόμους σε πολλά που σήμερα λογαριάζουμε ως δεδομένα!»

Πηγή: sportcyklades.gr

Manos
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos