Η ΑΕΠ Κοζάνης στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο

Η ΑΕΠ Κοζάνης στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο

Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Μάλλιαρη, το μέλος της Διοίκησης κ. Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές μας Βασίλη Πάλλα, Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Αϊτινό Σέλσο Σεντ Ντουκ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε υπέροχο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος εξέπληξε ευχάριστα τους εκπροσώπους μας,

Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Μάλλιαρη, το μέλος της Διοίκησης κ. Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές μας Βασίλη Πάλλα, Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Αϊτινό Σέλσο Σεντ Ντουκ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε υπέροχο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος εξέπληξε ευχάριστα τους εκπροσώπους μας, δηλώνοντας ότι αγαπά και παρακολουθεί τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε σε ευχάριστες νεανικές αναμνήσεις από αυτό.

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης να βοηθήσει τη νεολαία της περιφέρειας μας και εν γένει τον κόσμο του αθλητισμού.

Οι εκπρόσωποι της ΑΕΠ ανέπτυξαν την φιλοσοφία και το όραμα του Σωματείου μας που συνίσταται στην ενίσχυση εννοιών όπως: ήθος, πνεύμα αγάπης, αγωνιστικότητα, αλληλοσεβασμός και αλληλεγγύη μεταξύ ποδοσφαιριστών και ομάδων και εξήγησαν ότι το σωματείο μας θα αποτελέσει κυψέλη δημιουργίας σωστής διαπαιδαγώγησης και αθλητικής εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιφέρειας μας.

Κατά την συζήτηση τονίστηκε η συνάφεια μεταξύ Εκκλησίας και Ποδοσφαίρου καθώς αμφότεροι ασκούν ιδιαίτερη επίδραση στη νεολαία και στον λαό και διδάσκουν την συνύπαρξη, την αδερφοσύνη, την επιμονή, την υπομονή, τον αγώνα με ήθος και αρχές.

Συζητήθηκαν προτάσεις για στενότερη συνεργασία και πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη της πολιτιστικής, εκπαιδευτικής, ιστορικής και κοινωνικής πλευράς του Ποδοσφαίρου μας.

Στον Σεβασμιώτατο και τους συνεργάτες του προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα της ΑΕΠ, εισιτήρια διαρκείας για παρακολούθηση των αγώνων μας στο Δ.Α.Κ. (όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν), ενώ παραδόθηκε στον Σεβασμιώτατο κ. Παύλο η φανέλλα της ΑΕΠ με το νούμερο 10.

Ο Μητροπολίτης δώρισε στους ποδοσφαιριστές εικόνες και βιβλία, ευλόγησε την προσπάθεια τους και δήλωσε ότι θα προσεύχεται για την υγεία και την πρόοδο τους.

Σε δήλωση του, στο πιο κάτω βίντεο, ο Σεβασμιώτατος ανέφερε τα εξής: «Έχω αγάπη στο ποδόσφαιρο, άλλωστε ο αθλητισμός είναι μέσα στο DNA των Ελλήνων, από αρχαιοτάτων χρόνων.

Και στην συνέχεια το ποδόσφαιρο διέπρεπε στην Ελλάδα, όταν ακόμα δεν είχε γίνει μόνο μάρκετινγκ και εμπόρευμα.

Βλέποντας εσάς εδώ  χαίρομαι, διότι θέλετε να είστε η “επανάσταση”, η “αντίδραση”, με την καλή έννοια, σε αυτό το οποίο γίνεται, και προσπαθείτε να επαναφέρετε στην κανονική τροχιά το ποδόσφαιρο που σημαίνει και αυτό αξία και αρχή.

Διότι Νους Υγιής Εν Σώματι Υγιεί!

Και η εκκλησία είναι πάντα δίπλα και μέσα στο ποδόσφαιρο και εύχομαι να έχετε καλή επιτυχία!

Να ξέρετε ότι Προστάτης Άγιος είναι ο Άγιος Νεκτάριος, ο οποίος έχει γράψει ομιλίες για τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα».

130 comments
Manos
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

130 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos