Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Ο IANOS και οι εκδόσεις Τόπος παρουσιάζουν το βιβλίο «#FootballTalk. Κουβέντα με τους σταρ για μπάλα και… άλλα» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Για το βιβλίο θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου. Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου: «Από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Ροναλντίνιο έως τον Μέσι, τον Ρονάλντο και τον Φαν Ντάικ, ο

Ο IANOS και οι εκδόσεις Τόπος παρουσιάζουν το βιβλίο «#FootballTalk. Κουβέντα με τους σταρ για μπάλα και… άλλα» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Για το βιβλίο θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

«Από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Ροναλντίνιο έως τον Μέσι, τον Ρονάλντο και τον Φαν Ντάικ, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος συνάντησε σχεδόν όλους αυτούς που έγραψαν τη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία.

Στις σελίδες του βιβλίου ζωντανεύουν οι συζητήσεις που είχε με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον Πεπ, τον Μουρίνιο, τον Κλοπ και τον Λουίς Μενότι, τον Φερνάντο Σάντος, τον Κένι Νταλγκλίς, τον Κέβιν Κίγκαν, τον σερ Στάνλεϊ Μάθιους, τον Πάολο Ρόσι και τον Κρίστο Στόιτσκοφ».

2 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

2 Comments

  • www.ylzxw.net
    19/02/2023, 15:24

    I always spent my half an hour to read this weblog’s articles or reviews everyday alongwith a cup of coffee.

    REPLY
  • gate io fund password
    25/02/2023, 19:23

    I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos