«Της Κυριακής τα είδωλα»

«Της Κυριακής τα είδωλα»

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της Προοδευτικής, όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Προοδευτικής. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Της Κυριακής τα είδωλα» έχει ως τίτλο το βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, στο οποίο καταγράφονται οι μεγάλες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου, με έμφαση στις ιστορικές ομάδες και τους θρυλικούς ποδοσφαιριστές, περασμένων,

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της Προοδευτικής, όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Προοδευτικής.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Της Κυριακής τα είδωλα» έχει ως τίτλο το βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, στο οποίο καταγράφονται οι μεγάλες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου, με έμφαση στις ιστορικές ομάδες και τους θρυλικούς ποδοσφαιριστές, περασμένων, αλλά αξέχαστων εποχών. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην Προοδευτική Νεολαία Κορυδαλλού και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της κατά τη δεκαετία του 1960.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου (19.00), στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του δήμου Κορυδαλλού, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Προοδευτικής.

Θα παραστούν και θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν βετεράνοι ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, παράγοντες και δημοσιογράφοι. Ευπρόσδεκτοι όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και της ιστορίας του».

ΠΗΓΗ: ert.gr

4 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

4 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos