Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας έπαιξε ποδόσφαιρο με τρόφιμους των Φυλακών Κορυδαλλού

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας έπαιξε ποδόσφαιρο με τρόφιμους των Φυλακών Κορυδαλλού

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d’Atenes) αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι ομάδα τροφίμων των Φυλακών Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, που αποτελεί πάγια πρακτική για το FC Barcelona. Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εγκλείστους και να προσφέρει αναμνηστικά δώρα. Όσο για το ίδιο το παιχνίδι, είχε σασπένς και

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d’Atenes) αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι ομάδα τροφίμων των Φυλακών Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, που αποτελεί πάγια πρακτική για το FC Barcelona. Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εγκλείστους και να προσφέρει αναμνηστικά δώρα.

Όσο για το ίδιο το παιχνίδι, είχε σασπένς και εναλλαγές στο σκορ, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς ισόπαλες 11-11! Η ομάδα της Penya ξεκίνησε πιο δυνατά, ωστόσο η αντίδραση των αντιπάλων υπήρξε εντυπωσιακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια επίδειξη φίλαθλου πνεύματος από την ομάδα των τροφίμων, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη, ώστε και οι δύο ομάδες να πανηγυρίσουν στο τέλος από κοινού, χωρίς να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, άλλωστε δεν ήταν αυτό το ζητούμενο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι με την ομάδα των εγκλείστων αγωνίστηκε ο αρχιφύλακας, κύριος Πετρόπουλος, ο οποίος ήταν εξαιρετικός ως τερματοφύλακας.

ΕΡΜΑΛ (5 γκολ), ΜΙΧΑΛΗΣ (3), ΚΡΙΣΕΛΝΤ (2), ΓΡΗΓΟΡΗΣ (1) ήταν οι σκόρερ για τη ομάδα των τροφίμων, ενώ για τον Σύνδεσμο της Μπαρτσελόνα σκόραραν οι ΛΑΜΑΪ (5), ΛΥΣΙΕΝ (3), ΔΡΟΣΟΣ (1), ΦΙΛΙΠΠΟΥ (1), ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ (1).

Ο Σύνδεσμος της Μπαρτσελόνα ευχαρίστησε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό των Φυλακών Κορυδαλλού, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, ενώ πρωτοβουλίες αυτού του είδους θα συνεχιστούν.

 

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, gazzetta.gr, pemptousia.gr

5 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

5 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos