Ο ζωγράφος Πέτρος Ζουμπουλάκης και ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος μιλούν για ποδόσφαιρο (vid)

Ο ζωγράφος Πέτρος Ζουμπουλάκης και ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος μιλούν για ποδόσφαιρο (vid)

«Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την τέχνη» τιτλοφορήθηκε η εκδήλωση του νεοσύστατου πολιτιστικού και επιστημονικού συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ». Αν κρίνει κανείς από το όραμα των, νέων σε ηλικία, στελεχών του που ήταν παρόντα στην αίθουσα του ιδρύματος «Ζήση» στο Χαλάνδρι, η «Αργώ» τους, με επιχείρημα το προσωπικό όραμα όπως το γνωρίσαμε από τις προθέσεις τους, έχει

«Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την τέχνη» τιτλοφορήθηκε η εκδήλωση του νεοσύστατου πολιτιστικού και επιστημονικού συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ».

Αν κρίνει κανείς από το όραμα των, νέων σε ηλικία, στελεχών του που ήταν παρόντα στην αίθουσα του ιδρύματος «Ζήση» στο Χαλάνδρι, η «Αργώ» τους, με επιχείρημα το προσωπικό όραμα όπως το γνωρίσαμε από τις προθέσεις τους, έχει προοπτική να εξελιχθεί σε… ταχύπλοο φορέα πολιτισμού.

Η εκδήλωση είχε αυτοσκοπό την κοινωνική, εκπαιδευτική, πολιτιστική διάσταση του ποδοσφαίρου με συντονιστή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Νίκο Μάλλιαρη και ήταν αφιερωμένη στα 90 χρόνια της συμβολικής παρουσίας του Μίκη Θεοδωράκη.

Παρευρέθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές X. Αρδίζογλου, Τ. Λουκανίδης, Ν. Σαργκάνης, Μ. Συμιγδαλάς, Β. Λάκης, Γ. Καραγκούνης.

Στο εν λόγω video μιλούν ο ζωγράφος Πέτρος Ζουμπουλάκης και ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος.

ΠΗΓΗ: pemptousia.gr

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos