Το ποδόσφαιρο συναντά την τέχνη στο Χαλάνδρι

Το ποδόσφαιρο συναντά την τέχνη στο Χαλάνδρι

Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την Τέχνη και τους δημιουργούς είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός και Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ» και το «Επίσκυρον» την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19.30 στο Ίδρυμα Ζήση (Κολοκοτρώνη 5, στο κέντρο του Χαλανδρίου, πλατεια Δούρου). Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου και

Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την Τέχνη και τους δημιουργούς είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός και Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ» και το «Επίσκυρον» την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19.30 στο Ίδρυμα Ζήση (Κολοκοτρώνη 5, στο κέντρο του Χαλανδρίου, πλατεια Δούρου).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου και είναι αφιερωμένη στον μεγάλο μας συνθέτη και φίλο του ποδοσφαίρου Μίκη Θεοδωράκη για τα 90 χρόνια του.

 

Για την κοινωνική, εκπαιδευτική, πολιτιστική διάσταση του ποδοσφαίρου συζητούν οι:

-Γιώργος Μαρκόπουλος (ποιητής)

-Κυριάκος Χήνας (ιστορικός)

-Πέτρος Ζουμπουλάκης (ζωγράφος)

-Θανάσης Κάππος (συγγραφέας)

-Θάνος Μικρούτσικος (μουσικοσυνθέτης)

-Δημήτρης Αρβανίτης (γραφίστας)

-Χριστόφορος Κάσδαγλης (συγγραφέας)

Συντονίζει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μάλλιαρης

Θα παρευρεθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: X. Αρδίζογλου, Μ. Παπαϊωάννου, Τ. Λουκανίδης, Ν.Σαργκάνης, Μ. Συμιγδαλάς, Β. Λάκης, Γ. Καραγκούνης, Λ.Νικολαου, Π. Καραβιτης, Γ. Κοκολάκης, Α. Καμάρας, Γ. Ροκίδης, Δ. Θεοφάνης.

Θα προβληθεί σχετικό βίντεο, ενώ στον χώρο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής των: Π. Ζουμπουλάκη, Σπ. Κουρσάρη, Στ. Κατσιρέα, Αλ. Βακιρτζή, Β. Διονυσόπουλου, Ν. Οικονομίδη, Γ. Παπανελόπουλου.

Θα εκτεθούν επίσης βιβλία γραμμένα ειδικά για το ποδόσφαιρο.

Έχουν προσκληθεί τα αθλητικά σωματεία Ατρόμητος Χαλανδρίου, Απόλλων Χαλανδρίου και Α.Ε. Χαλανδρίου.

Επίσης οι σύλλογοι και οι κοινωνικοί φορείς της πόλης, Σύλλογοι Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών, ο ΠΣΑΤ, ο ΠΣΑΠ, καθώς και άλλοι αθλητές που κατοικούν στο Χαλάνδρι.

ΠΗΓΕΣ: tovima.gr, sport24.gr, sdna.gr

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos