Συζήτηση για λογοτεχνία, ζωγραφική και ποδόσφαιρο με τους Μένη Κουμανταρέα και Τάκη Οικονομόπουλο

Συζήτηση για λογοτεχνία, ζωγραφική και ποδόσφαιρο με τους Μένη Κουμανταρέα και Τάκη Οικονομόπουλο

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα και τον βετεράνο διεθνή τερματοφύλακα που καταπιάνεται επιτυχώς με τη ζωγραφική Τάκη Οικονομόπουλο, είχαν οι νεαροί άσοι του Αστέρα 2004. Ο πάλαι ποτέ Νο1 του Παναθηναϊκού και της Προοδευτικής συμβούλευσε τους παίκτες του συλλόγου της Καισαριανής ότι θα πρέπει να εξασκούν τόσο το σώμα όσο το

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα και τον βετεράνο διεθνή τερματοφύλακα που καταπιάνεται επιτυχώς με τη ζωγραφική Τάκη Οικονομόπουλο, είχαν οι νεαροί άσοι του Αστέρα 2004.

Ο πάλαι ποτέ Νο1 του Παναθηναϊκού και της Προοδευτικής συμβούλευσε τους παίκτες του συλλόγου της Καισαριανής ότι θα πρέπει να εξασκούν τόσο το σώμα όσο το πνεύμα τους.

Ο Μένης Κουμανταρέας, από την πλευρά του, συγγραφέας του βιβλίου «Η φανέλα με το εννιά» (σ.σ. μετέπειτα ταινία με σκηνοθέτη τον Παντελή Βούλγαρη), αναφέρθηκε στη σχέση των τεχνών και των γραμμάτων με το ποδόσφαιρο.

Αμφότεροι μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην προσπάθεια να χτίσουν την καριέρα τους και να αποκτήσουν αποδοχή από το κοινό τους.

Οι παίκτες σχολίασαν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο και τη σχέση τους με τα γράμματα, ενώ στο τέλος προσέφεραν δώρα (μπάλες, λάβαρα, φανέλες) στους Κουμανταρέα και Οικονομόπουλο.

Τα τιμώμενα πρόσωπα έγιναν μέλη του Αστέρα 2004, όπως τόσοι και τόσοι εκπρόσωποι του πολιτισμού και των τεχνών.

Η αίτηση εγγραφής του Μένη Κουμανταρέα στον Αστέρα 2004

 

Φωτογραφίες και δημοσιεύματα από τη βραδιά:

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos