Ο Αστέρας 2004 στο Ηρώδειο

Ο Αστέρας 2004 στο Ηρώδειο

Ο Α.Ο. Αστέρας 2004 ήταν ένα ποδοσφαιρικό σωματείο που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2003 και ακολούθησε μία ξεχωριστή πορεία στον χώρο. Πρωταρχικός σκοπός του ήταν η ταύτιση με όλες τις υγιείς δραστηριότητες προς χάριν του «ευ αγωνίζεσθαι». Στις ιδέες του Αστέρα 2004 μυήθηκαν άνθρωποι του πολιτισμού, του αθλητισμού και της πολιτικής. Τα παραδείγματα είναι δεκάδες,

Ο Α.Ο. Αστέρας 2004 ήταν ένα ποδοσφαιρικό σωματείο που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2003 και ακολούθησε μία ξεχωριστή πορεία στον χώρο.

Πρωταρχικός σκοπός του ήταν η ταύτιση με όλες τις υγιείς δραστηριότητες προς χάριν του «ευ αγωνίζεσθαι».

Στις ιδέες του Αστέρα 2004 μυήθηκαν άνθρωποι του πολιτισμού, του αθλητισμού και της πολιτικής.

Τα παραδείγματα είναι δεκάδες, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Ανάμεσα στις πολλές εκδηλώσεις που το σωματείο δημιούργησε ή έδωσε το «παρών» για να περάσει τα μηνύματά του, ήταν η παρουσία στο Ηρώδειο.

Επρόκειτο για ένα οπτικοακουστικό μουσικό πολυθέαμα με τίτλο «Κιβωτός» που παρουσίασε το Φεστιβάλ Αθηνών 2005 στις 17 και 18 Ιουλίου.

Τη σκηνοθεσία υπέγραφε ο Παντελής Βούλγαρης, τα σκηνικά ο Αλέκος Φασιανός και βασικός ερμηνευτής ήταν ο Μανώλης Μητσιάς.

Η «Κιβωτός» αναφερόταν  στη διαχρονία αλλά και την οικουμενικότητα του ελληνικού πολιτισμού, μέσα από κινηματογραφικές εικόνες, θεατρικό λόγο και ακούσματα που σημάδεψαν την πορεία και την ταυτότητα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Ύστερα από το τέλος της μιας εκ των δύο παραστάσεων, η ομάδα του Αστέρα 2004 και βετεράνοι άσοι, όπως ο Αριστείδης Καμάρας, ο Τάκης Λουκανίδης και ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης, ανέβηκαν στη σκηνή.

Εκεί φωτογραφήθηκαν με τους συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι κρατούσαν φανέλες και λάβαρα του σωματείου, αποσκοπώντας κι εκείνοι με τη σειρά τους να συμβάλουν στην αποστολή του.

Ακολούθησε η παρουσία στα παρασκήνια του Ηρωδείου, όπου δεν έλειψε και μία ιστορική φωτογραφία, στην οποία συνυπάρχουν μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου και του πολιτισμού.

ΟΡΘΙΟΙ: Πέτρος Καραβίτης, Μανώλης Μητσιάς, Παντελής Βούλγαρης, Αριστείδης Καμάρας, Ζαχαρίας Πιτυχούτης, Αλέκος Φασιανός, Σταύρος Παράβας, Νίκος Μάλλιαρης.

ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Μίμης Παπαϊωάννου, Τάκης Λουκανίδης, Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.

3 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

3 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos