Γιώργος Δεληκάρης: «Θέλω να είμαι ελεύθερος»

Γιώργος Δεληκάρης: «Θέλω να είμαι ελεύθερος»

Μεγάλες μορφές της σύγχρονης ιστορίας του αθλητισμού τιμήθηκαν στη «Γιορτή του Έλληνα Αθλητή» που διοργάνωσε το υπουργείο Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Δεληκάρης, ο οποίος σε μία από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του παρέλαβε το δάφνινο στεφάνι των τιμώμενων προσώπων, αλλά δεν θέλησε να μιλήσει ο ίδιος

Μεγάλες μορφές της σύγχρονης ιστορίας του αθλητισμού τιμήθηκαν στη «Γιορτή του Έλληνα Αθλητή» που διοργάνωσε το υπουργείο Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη.

Ένα από τα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Δεληκάρης, ο οποίος σε μία από τις πολύ σπάνιες
δημόσιες εμφανίσεις του παρέλαβε το δάφνινο στεφάνι των τιμώμενων προσώπων, αλλά δεν θέλησε να μιλήσει ο ίδιος από το βήμα.

Τουναντίον, προτίμησε να απευθύνει μήνυμα που διάβασε ο Γιώργος Λιάνης (τότε υφυπουργός Αθλητισμού).

«Φίλε Γιώργο, σε ευχαριστώ,

Δεν έχω δεχθεί ποτέ μου δώρα από την πολιτεία και αν το παίρνω με βαριά καρδιά, το παίρνω από έναν φίλο και μόνο. Θα ήθελα να μπορούμε να δώσουμε χαρά σε όλα τα παιδιά που κρυώνουν, φαγητό στα παιδιά που πεινάνε, στοργή και αγάπη στους γέροντες.

Μια μικρή ελπίδα στους ξεχασμένους ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, αυτά θα ήταν για μένα πολύ μεγαλύτερο βραβείο και πολύ πιο σημαντική διάκριση από οτιδήποτε άλλο. Εγώ προσωπικά δεν
δέχθηκα και το ξέρετε καλά όλοι σας, δεν δέχθηκα ποτέ διακρίσεις. Θέλω να είμαι ελεύθερος.

Με ταπεινότητα και εκτίμηση,
Γιώργος Δεληκάρης».

8 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

8 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos