Ο πτυχιούχος Νίκος Τσιαντάκης

Ο πτυχιούχος Νίκος Τσιαντάκης

Ο Νίκος Τσιαντάκης, άλλοτε αριστερός χαφ του Ατρόμητου, του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΟΦΗ και φυσικά της Εθνικής ομάδας, πήρε τη μεγάλη απόφαση να γίνει απόφοιτος και τα κατάφερε. Όπως εξηγεί ο ίδιος στο Contra.gr: «Μου την έδωσε. Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Χρωστούσα μόνο ένα μάθημα εδώ και χρόνια και ήταν κρίμα

Ο Νίκος Τσιαντάκης, άλλοτε αριστερός χαφ του Ατρόμητου, του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΟΦΗ και φυσικά της Εθνικής ομάδας, πήρε τη μεγάλη απόφαση να γίνει απόφοιτος και τα κατάφερε.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο Contra.gr: «Μου την έδωσε. Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Χρωστούσα μόνο ένα μάθημα εδώ και χρόνια και ήταν κρίμα να μην πάω να πάρω το πτυχίο. Έστω και τώρα, μετά από τόσα χρόνια. Αν ήταν πιο πολλά τα μαθήματα μπορεί να μην είχα το κουράγιο».

Ο Νίκος Τσιαντάκης παρότι έφτασε να είναι 30 χρόνια φοιτητής, αποκάλυψε στο Contra.gr ότι ήταν συνεπέστατος στα καθήκοντά του: «Ήμουν από τους πιο τυπικούς στο Πανεπιστήμιο. Παρακολουθούσα και ποτέ δεν χρώσταγα μαθήματα. Στα ΤΕΦΑΑ πέρασα όταν ήμουν στον Ατρόμητο και παρακολουθούσα συνέχεια. Ίσως αυτός να ήταν και ένας λόγος που πήρα την απόφαση. Ήμουν καλός φοιτητής και δεν ήθελα να μείνω με την αίσθηση ότι ποτέ δεν πήρα το πτυχίο μου. Όλο έλεγα θα πάω, αλλά δεν το έκανα. Τελικά τα κατάφερα».

ΠΗΓΗ: contra.gr

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos