Όταν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευλόγησε τον Αστέρα 2004 (pics)

Όταν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευλόγησε τον Αστέρα 2004 (pics)

Στις 21 Οκτωβρίου 2006, αφού κήρυξε από τη Θεσσαλονίκη την έναρξη του συνεδρίου «Αγιον Όρος-Το μεγαλείο του Πρωτάτου», ο Οικουμενικός Πατριάρχης αφίχθη στο Άγιον Όρος. Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Κούβα, επισημαίνοντας ότι ο Φιντέλ Κάστρο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ορθοδοξία. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε περιορισμένο πρόγραμμα,

Στις 21 Οκτωβρίου 2006, αφού κήρυξε από τη Θεσσαλονίκη την έναρξη του συνεδρίου «Αγιον Όρος-Το μεγαλείο του Πρωτάτου», ο Οικουμενικός Πατριάρχης αφίχθη στο Άγιον Όρος.

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Κούβα, επισημαίνοντας ότι ο Φιντέλ Κάστρο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ορθοδοξία.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε περιορισμένο πρόγραμμα, όμως αφιέρωσε με χαμόγελο λίγο χρόνο προκειμένου να μυηθεί στις ποδοσφαιρικές/πολιτιστικές αξίες του Αστέρα 2004.

Ο πρόεδρος Νίκος Μάλλιαρης ενημέρωσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τις δράσεις της ομάδας και του προσέφερε περιοδικά (photos), προκειμένου να μελετήσει εκτενέστερα τις δραστηριότητές της.

 

Ιδού πώς κατέγραψε ο ελληνικός Τύπος την εν λόγω συνάντηση:

Manos
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos